Det var längesedan man hade ett sånt sug efter Orkla och Tröndelag. Känns lite som att starta om på nytt…smiley
Steve ringde häromkvällen och hade nyss “bogserat” in en 11 kg.s på brekket/Överöyen…Tellis gubbar har haft riktigt hyfsat fiske med ca. 5 st sedan någon vecka tillbaka. Vattenföringen krånglar ju fortfarande till det i Meldalen…över 100 m3 idag. Sedan kan man ju fråga sig vad som händer i Driva…??? Ett sånt jäkla kanonfiske dom har i dom nedre delarna…och då rapporteras det ju bara nästan uteslutande från kortvattnen. Dessvärre börjar det väl bli “horder” med folk…hörde att det var svårt att få kort på många ställen.
Torbjörn K har fixat vildsvinet till v.29 vikt ca.14 kg slakt. Heldagsgrillning blir det när vädret tillåter nästa vecka.
Nästa vecka kör vi på, både på Midtre och Övre-Ekli. Någon rad om händelseutvecklingen blir det väl om allt i flytande form håller sig till rimliga nivåer..smiley
Rolf drillar på Övre…ngr år sedan.
Tellis gör en okulärbesiktning inför den följande gastroskopin…Har Laxen käkat några Thunder & Lightning tro..? Nåt jäkla Härke borde det väl finnas därinne…Nähä…Nuförtiden käkar dom ju bara ” Bajs och Bananer ” smiley

Nu jobb igen…:( / Robban