Undertecknad har lite “röta”…En hopplös vattenföring fortfarande. Idag har vi iallafall haft tag i ett par fiskar….Älven är fortfarande “ganska” ofiskbar här uppe i Meldalen. Vi försöker på alla möjliga och omöjliga ställen och idag blev det faktiskt en ca.”sjuonhalva” på Vellabrekket…och för dom som känner till platsen ……84 cm på pinnen.
Vi njuter underbar mat och har det för jävla bra allt vatten till trots. Ett underbart gäng…förmodligen det bästa någonsin….om man vill fiska smiley 9 man som samsas om 100 m fiskbart vatten….och det är alltid ledigt smileyTrots allt jäkla vatten så är det underbart att bara vara där vi är.

Alla söver / Robban

Ps. Kanske skrev lite tokigt…”bästa någonsin”….Här saknas många gubbar…Det är alltid svårt att skriva ” med glimten i ögat “. “Smileys” hjälper lite men likaväl inte helt lätt att uttrycka sig i skrift. Ds.