Dagarna går…som fan…det känns som vi kom igår och när jag skriver dessa rader är det måndag morgon. Regnet har precis börjat och prognosen utlovar generösa mängder utav den varan.smiley Fiskeplatserna blir färre och färre…Unteig och Brekket är det enda som är fiskbart för närvarande. På “pinnen” i Vella läser vi 67 cm och stigande…dom utlovade 20 mm regn kommer nog att få hela “pinnen” under vatten…Snön påverkar fortfarande älven, stiger ca 5-10 cm varje kväll.smiley
Nåväl…god mat och ett perfekt gäng uppväger det mesta….Måste nog tillstå att detta gänget är nog det bästa någonsin. 9 man som samsas och fungerar helt fantastiskt ihop….
Några bilder bifogas till denna kompletta värdelösa informationsmiley
En ny Ghillie?
Man kan aldrig få för många Ghilliessmiley
“Härken” är populära….Mordzas levererar….

Halvfempåmorran…/ Robban